fbpx

În Era Park, cu un desen, copiii pot câștiga o bicicletă sau o trotinetă!

OR_concurs-desen_fb-postChiar foarte ușor, dacă ești talentat! 

 

26 Mai 2016

09:45

Sfârșitul de săptămână se anunță bogat în activități.

Era Park le-a pregătit copiilor un super concurs care îi cadorisește cu 3 biciclete și 2 trotinete.

Mai concret, Sâmbătă, 28 Mai 2016, între orele 13:00 – 15:00, tinerii orădeni de până în 14 ani sunt așteptați să se înscrie în concursul de desene „Cu bicicleta prin natură” care are ca temă realizarea unui peisaj, unui cadru în care lor le-ar plăcea să se plimbe cu bicicleta.

Poate fi un desen care ilustrează o zonă de munte, plaja unei mări, malul Crișului Repede, un parc anume sau ograda bunicii. Indiferent de locul ales, important este ca să fie cât mai bine realizat, deoarece, cu ajutorul desenului, copiii pot câștiga unul din cele cinci premii speciale.

Întreaga activitate se desfășoară sub cupola Era Park. Tot necesarul de planșe, creioane și carioci va fi asigurat de centrul comercial.

Odată realizat, desenul va fi predat de către copii, în prezența unui adult, prietenilor de la Era și vor primi un talon pe care îl vor depune într-o urnă specială. Asigurați-vă că sunt completate toate căsuțetele talonului, în caz contrar poate fi anulat.

Extragerea premiilor și desemnarea câștigătorilor va avea loc în aceeași zi de sâmbătă, dar de la ora 15:30. Regulamentul concursului îl găsiți descărcând (dați click pe) fișierul regulament_concurs_desen_clean.

Locurile I, II și III vor primi câte o bicicletă, iar locurile IV și V câte o trotinetă.

Pentru a intra în posesia acestora, câştigătorii vor  primi vouchere valabile numai în Hypermarketul Carrefour ERA, la raionul de biciclete şi accesorii biciclete respectiv trotinete.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *