fbpx

În Oradea: atelier pentru fertilitate feminină și masculină. Echilibru hormonal

fertilitate, echilibru hormonal, ioana m stefanica, evenimente oradea, atelierCea mai nepotrivită întrebare care poate fi adresată unui cuplu este „voi nu faceți copii”?

 

07 Februarie 2024

09:09

Între cele trei mari momente din viața unei ființe, nașterea, căsătoria și moartea, există un pas care, pentru generația actuală, a devenit dureros și greu.

Este pasul vieții de după nuntă.

Odată făcută trecerea, nasul curioșilor care vor să știe „când vine cel mic”? generează durere în Sufletelor soților încât doar de cei care îl experimentează poate fi înțeles pe deplin.

Pe lângă că este dureros, este și greu deoarece dacă întrebările ar fi rare, ici – colo, s-ar putea depăși mai ușor. Dar întrebările sunt chiar dese și tumultul intern, sufletesc, care se generează odată cu incapacitatea de a aduce pe lume un copil, atunci când îți dorești, te poate face să te simți ca și cum nu ai fi suficient de bun, ca om, ca să dăruiești persoanei de lângă tine un dar atât de prețios precum Viața însăși prin scâncetul unui copil.

Cauzele… nenumărate! De la bani, sănătate, înțelegere, cunoaștere și necunoaștere.

Privim doar spre darurile modernității: suntem înzestrați cu mijloace și posibilități care ne permit să ne conturăm viețile după propriile dorințe. Dar ajungem să ne dăm seama că nu e suficient. Și chiar dacă avem din belșug, belșugul nu le poate umple pe toate.

Belșugul nu poate cumpăra sănătate, fericire, fertilitate, înțelegere, acceptare.

În acest sens, în Oradea are loc „Fertilitate. Echilibru hormonal”, atelierul holistic dedicat fertilității feminine și masculine, precum și echilibrului hormonal, atât din punct de vedere emoțional, spiritual, cât și fizic. Vor fi prezentate cauzele trupești, buna funcționare a corpului, cele legate de suflet, dar și  soluțiile oferite de natură prin gama dōTERRA. Este un spațiu în care, dacă sunteți deschiși și dispuși să explorați, veți descoperi căi prin care să aduceți pe lume o nouă viață. Vă veți întoarce acasă îmbogățiți nu doar cu cunoștințe, ci și cu speranța în inimă.

Și nu, vă rugăm să nu vă puneți mâinile în cap și să vă gândiți la negândite, deoarece nu puține cupluri, la nivel global, dar și din Oradea, au reușit să conceapă un copil după ce și-au susținut sănătatea cu dōTERRA.

Pentru multe perechi, resursele și protocoalele oferite de doTERRA au făcut diferența, aducând cu sine bucuria pe care o poartă numele de „părinți”. Îndrazniți să descoperiți o cale care nouă, noi posibilități, deoarece soluțiile care susțin astăzi sănătatea nu doar că au fost inspirate, ci s-au extras și făcut după capacitățile regnului vegetal, studiind plantele și capacitățile lor uimitoare de refacere și regenerare.

Atelierul are loc Marți, 13 Februarie 2024, începând cu ora 18:30, pe strada Republicii – 15. Accesul este liber, înscrierile se fac completând acest formular sau trimițând un mesaj WhatsApp către 0748 93 67 34.

Gazdele întâlnirii au experiență atât pe partea de suport emoțional – mintal, dar și pe partea de sănătate a trupului: Ioana M. Ștefănică, terapeut spiritual & consultant dōTERRA, și Alina Prada, farmacist & aromaterapeut certificat.

 

Larisa Bărcui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *