fbpx

Joi: uleiurile esențiale pentru toate vârstele. Soluții naturale pentru sănătate

prezentare, uleiuri esentiale, oradea, doterra, ioana stefanica, alina prada, farmacist, consultant, terapeut spiritual, strada republicii 15, noiembrie 2023, uleiurile esentiale pentru toate varsteleO nouă seară dedicată bunăstării fizice și emoționale, în Oradea. Accesul liber. 

 

14 Noiembrie 2023

09:55

Evenimente Oradea, ca întotdeauna, are grijă de tine și îți recomandă întâlniri, evenimente care pot contribui la starea ta de bine. De această dată, te invităm să descoperi esențe tari în sticluțe mici, care pot face diferența indiferent de vârstă.

Pentru a te bucura de darurile naturii și a-ți menține sau chiar îmbunătăți sănătatea fizică, emoțională și mintală, vino, la prezentarea Uleiurile esențiale pentru toate vârstele, să faci cunoștință cu uleiurile care acționează atât asupra corpului cât și asupra sufletului.

Haideți, de la mic la mare, într-o călătorie în lumea uleiurilor esențiale dōTERRA.

Noi o vedem ca și pe o oportunitate care deschide ușa spre a învăța, din prezentare și discuții, despre aceste comori naturale benefice și neinvazive.

Luând parte, vei afla ce sunt uleiurile esențiale, de ce sunt atât de benefice, cum le integrezi în viața ta, efectele miraculoase asupra corpului nostru, cum poți avea încredere în ele și multe alte curiozități.

Noi, în calitate de portal dedicat evenimentelor și știrilor pozitive, vă recomandăm cu încredere să vă alăturați acestei întâlniri desfășurate în inima orașului, Joi, 16 Noiembrie 2023, începând cu ora 18:00. Adresa prezentării este strada Republicii, numărul 15.

Gazdele serii sunt Ioana M. Ștefănică, terapeut spiritual & consultant dōTERRA, și Alina Prada, farmacist & aromaterapeut certificat dōTERRA.

Accesul este liber, iar pentru a vă rezerva locurile:

sau

  • trimiteți un mesaj WhatsApp: 0748. 93. 67. 34

Uleiuri esențiale dōTERRA pentru toate vârstele se anunță a fi o seară plină de frumusețe, consacrată sănătății și bunăstării tale personale!

Participarea este posibilă în baza înscrierii prin formularul de mai sus ori mesaj WhatsApp. După ce vă veți înscrie, veți fi contactați pentru mai multe detalii.

 

Bărcui Larisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *