fbpx

Maestrul Eugen Doga, într-un concert spectaculos aproape de Oradea

concert, in parc, iulius mall,

foto: Visit Cluj

Vrem și noi, în Oradea, astfel de concerte cu adevărați maeștri ai muzicii românești. Să ne bucurăm de ce încă avem!

 

03 August 2021

11:16

A venit luna lui Gustar cu o invitație la un concert impresionant aproape de Oradea. În aer liber, într-un parc frumos și îngrijit, are loc a doua ediție a spectacolului „Simfonia Iubirii. Eugen Doga și muzica sa”.

Organizat pentru prima dată anul trecut, de către compania „Opera Vox” într-un parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj – Napoca și Iulius Mall, spectacolul a fost un deliciu pentru suflet.

Avem convingerea că va fi numaidecât grandios și anul acesta, mai ales că se bucură de participarea Orchestrei și Ansamblului de Balet „Opera Vox”.

Toți cei interesați sunt invitați la evenimentul muzical care are loc în 16 August 2021, începând cu ora 18:00, în Iulius – Parc din Cluj – Napoca. Accesul va fi liber, iar o persoană poate rezerva până în 4 locuri. Solicitările de locuri se fac prin email: dogacluj2021@outlook.com 

Mai jos regăsiți două înregistrări live de la manifestarea de anul trecut. Vă dorim drum bun și audiție plăcută, sigur va fi un concert cum și în Oradea ne-am dori să avem. Mai ales că maestrul Eugen Doga este încă alături de noi!

Ioana Mădălina Ștefănică

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *