fbpx

Nordul Bucovinei este expus fotografic la Universitate

expozitie nordul bucovinei Oradea aprilie 2013Biblioteca Universității din Oradea găzduiește expoziția foto a artiștilor Constantin Dancoglu și Gheorghe Petrila.

 

22 Aprilie 2013

18:22

În cadrul Nopții Bibliotecilor Românești Biblioteca Universității orădene deschide spre vizitare expoziția „Nordul Bucovinei văzut de doi orădeni” ce poartă semnătura artiștilor fotografi Constantin Dancoglu și Gheorghe Petrila.

Expoziția cuprinde 40 de lucrări color având dimensiunile de 30X45 cm, câte 20 de imagini din partea fiecărui autor. Colecția reunește imagini realizate de-a lungul anilor 2010-2012, la Cernăuți și în împrejurimi, unde cei doi fotografi au participat la mai multe deplasări de creație, cu ocazia vernisajelor mai multor expoziții la care au fost invitați în orașul Cernauți din Ucraina. Vorbim de un ansamblu de imagini din orașul Cernăuți, de la Cetatea Hotin, mănăstirea Bănceni precum și din multe alte frumoase locuri din Nordul Bucovinei.

Arta fotografică a celor doi orădeni poate fi vizitată începând de mâine, 23 Aprilie 2013 și până pe 22 Mai a.c. Intrarea este liberă.

Foto: Constantin Dancoglu

 

Ioana Mădălina Ștefănică