fbpx

Nordul Bucovinei este expus fotografic la Universitate

expozitie nordul bucovinei Oradea aprilie 2013Biblioteca Universit─â╚Ťii din Oradea g─âzduie╚Öte expozi╚Ťia foto a arti╚Ötilor┬áConstantin Dancoglu ╚Öi Gheorghe Petrila.

 

22 Aprilie 2013

18:22

├Än cadrul Nop╚Ťii Bibliotecilor Rom├óne╚Öti Biblioteca Universit─â╚Ťii or─âdene deschide spre vizitare expozi╚Ťia ÔÇ×Nordul Bucovinei v─âzut de doi or─âdeniÔÇŁ ce poart─â semn─âtura arti╚Ötilor fotografi Constantin Dancoglu ╚Öi Gheorghe Petrila.

Expozi╚Ťia cuprinde 40 de lucr─âri color av├ónd dimensiunile de 30X45 cm, c├óte 20 de imagini din partea fiec─ârui autor. Colec╚Ťia reune╚Öte imagini realizate de-a lungul anilor 2010-2012, la Cern─âu╚Ťi ╚Öi ├«n ├«mprejurimi, unde cei doi fotografi au participat la mai multe deplas─âri de crea╚Ťie, cu ocazia vernisajelor mai multor expozi╚Ťii la care au fost invita╚Ťi ├«n ora╚Öul Cernau╚Ťi din Ucraina. Vorbim de un ansamblu de imagini din ora╚Öul Cern─âu╚Ťi, de la Cetatea Hotin, m─ân─âstirea B─ânceni precum ╚Öi din multe alte frumoase locuri din Nordul Bucovinei.

Arta fotografică a celor doi orădeni poate fi vizitată începând de mâine, 23 Aprilie 2013 și până pe 22 Mai a.c. Intrarea este liberă.

Foto: Constantin Dancoglu

 

Ioana M─âd─âlina ╚śtef─ânic─â