fbpx

Oradea pedalează în Săptămâna Mobilității Europene 2020

sursa: Facebook

sursa: Facebook

Înainte de a veni vremea rece, orădenii sunt invitați la pedalat într-o cauză nobilă.

 

09 Septembrie 2020

09:50

Haideți, gata cu leneveala! Am stat destul în case, este momentul să reînvățăm să trăim viața în armonie, având încrederea că ieșind în aer liber, practicând sporturile care ne plac, întâlnindu-ne cu oameni faini, toate ne ajută să ne menținem un tonus general bun, un sistem imunitar puternic și o minte ageră.

Haideți, în 21 Septembrie 2020 Asociația ProBikers ne-a lansat invitația de a pedala în cinstea Săptămânii Mobilității Europene. Traseul va fi unul în afara orașului, mai cu seamă Oradea – Cihei – Băile Felix și retur. În total, aproximativ 30 de kilometri.

Ținând cont că în continuare sunt anumite restricții evenimentele de Critical Mass se vor amâna pentru anul 2021. În schimb vă propunem o ieșire cu bicicletele, trotinetele, în care să socializăm.

informează ProBikers Bihor.

Locul de întâlnire este Piața Unirii, iar ora este 17:15. Cât va dura acțiunea de organizare a sesiunii de pedalat, din piața publică, sunteți rugați să respectați normele de protecție în vigoare. De asemenea, pentru traseu, participanții au obligația de a purta cască de protecție și vestă reflectorizantă.

Notă: evenimentul, din cele transmise, va fi „condimentat” de prezența unor personalități politice. Dorim să vă informăm că publicarea acestui articol se face cu scopul de a vă invita la mișcare, voie bună, nicidecum la dezbateri politice. Evenimente Oradea este un portal apolitic. Nouă ni s-a părut fair-play să vă informăm de acest aspect.

Ioana Mădălina Ștefănică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *