fbpx

Orădenii derulează campania socială „Oradea, dăruiește o geacă!” 2018

sursa foto: Facebook

Scoateți hainele de la naftalină și dăruiți-le!

 

19 Noiembrie 2018

10:00

Foarte mulți dintre noi avem geci, paltoane și alte tipuri de haine de iarnă pe care le-am cumpărat, le-am utilizat, iar de o bună perioadă nu le mai purtăm din varii motive.

Pentru a vă elibera casele de ceea ce, se pare, nu mai aveți nevoie, pentru a face o faptă bună și pentru a veni în sprijinul persoanelor cu venituri reduse ori fără adăpost, cu toții sunteți invitați să căutați prin șifoniere gecile de care vă puteți lipsi și să le aduceți în Parcul 1 Decembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor. Alături de geacă să atașați și un mesaj pentru viitorul posesor.

Acțiunea „Oradea, dăruiește o geacă!” se desfășoară în 07 Decembrie 2018, între orele 18:00 – 21:00. În plus, puteți aduce și pături, fulare, căciuli ori încălțăminte. Pe toate să le legați de copaci sau lăsa la baza lor. Anunțați-vă și prietenii și urmați pașii magici:

  • Preia ideea: îmbracă un copac cu o geacă!
  • Nu uita de mesajul cu bilețelul aferent!
  • Îngrămădește bucuria într-o poză…
  • Dă mai departe (share) acest articol pentru ca informația să ajungă la cât mai multe persoane

Pentru a fi la curent cu înteaga acțiune, te invităm să accesezi evenimentul online dând click AICI

Notă: pentru a evita furtul și vânzarea ulterioară a hainelor, organizatorii vă așteaptă să faceți donațiile în fața statuii Ostașului Necunoscut. Bunurile strânse vor fi donate cazurilor avute în grijă de Asociația Filantropia Oradea. De asemenea, rămâne valabilă și îmbrăcarea arborilor cu geci.

Ioana Mădălina Ștefănică