fbpx

Perlele, eleganta si rafinament, la indemana oricarei femei

Shell with Orb

„Dacă  diamantele sunt prietenele cele mai bune ale unei femei, atunci perlele sunt iubiții lor secreți.” (Vogue)

 

03 Februarie 2013

15:50

Perlele, aceste minunății de o eleganță desăvârșită și de un farmec seducător, de-a lungul timpului au născut legende, au fost asociate cu frumusețea lunii și cu fertilitatea și sunt unele unele dintre cele mai seducătoare bijuterii create de natură care fascinează orice femeie îndrăgostită de frumos.

Printre diversele accesorii cu istorie, perlele reprezintă rafinamentul și eleganța. Pot fi purtate atât la ocazii speciale cât și la o ținută de zi cu zi, pentru a-i da un plus de personalitate.

Aceste nestemate nu trebuie să lipsească din casetă de bijuterii a niciunei femei moderne, deoarece emană grație, eleganță, fiind tot timpul la modă.

Purtând perle, poți transforma o ținută plictisitoare într-una fermecătoare. Un colier simplu cu perle poate fi purtat în atât de multe feluri încât niciodată nu va părea că te îmbraci la fel; tocmai de aceea acest accesoriu este incontestabil cea mai clasică, frumoasă și elegantă bijuterie, iar un șirag lung de perle poate fi purtat ca atare sau legat într-un nod la mijloc. Acest stil poate fi purtat cu un tricou casual sau o tunică, împreună cu o brățară.

Unui costum office simplu îi poți adauga topul alb, indiferent de nuanța lui. Dacă preferi o ținută mai originală combină blugi skinny cu un sacou masculin, pantofi cu toc clasic și un șirag bogat de perle. Contrastul masculin – feminin și combinațiile alb-negru sunt unele dintre principalele tendințe ale sezonului oferind originalitate ținutei.

Cerceii, precum colierul de perle, nu trebuie să-ți lipsească din colecția de bijuterii.  Le poți purta împreună sau separat. Perlele vor înnobila întotdeauna o ținută și îi vor da exact nota de eleganță de care are nevoie.

Învățând să-ți accesorizezi ținutele cu aceste rafinate pietre semiprețiose, vei observa că indiferent de eveniment, nu vei da greș și nici nu vei trece neobservată.

 

Oana Cumpănici