Restaurantul Graf a celebrat 5 ani de excelență culinară. FOTO
Grafcelență în bucătărie!
20 Decembrie 2015
09:15
Decembrie 2015 a fost bogat în activități și aniversări, în momente unice pentru orădeni.
În calendarul evenimentelor s-a înscris și Restaurantul Graf, care a celebrat nu mai puțin de cinci ani de excelență culinară.
Nu știm câți dintre voi ați trecut până acum pragul Graf, însă dorim să vă încurajăm să o faceți. În primul rând veți avea parte de o servire ireproșabilă, o atitudine total diferită de ce ați întâlnit până acum, cel puțin în Oradea.
Apoi e meniul. E diferit, te provoacă, te incită și te răsfață. E altceva, e proaspăt, e nou, e Graf! Mâncarea e gătită perfect, foarte puțini sunt aceia care mai au nevoie de un praf de piper proaspăt măcinat ori de sare. Aici se vede diferența dintre un bucătar și un chef precum Attila Nagy. Pur și simplu tot ce îți rămâne de făcut e să savurezi fiecare îmbucătură, vorbele sunt de prisos, gustul e și nou, și bun, și unic.
Veți zice că e un articol publicitar, nicidecum. E o recomandare Evenimente Oradea. Graf e o experiență, a gustului dar și a bunului gust. Dacă vreți, puteți să-l includeți în lista acelor „101 experiențe pe care merită să le trăiești în Oradea”. O cină la Graf poate fi o binemeritată răsplată după un an de muncă!
Mai jos vă redăm câteva fotografii de la cina aniversară a Restaurantului Graf. În farfurii regăsiți terină de foie gras cu gutui și ceapă marinată (ceapa marinată a fost surpriza serii, combinația perfectă cu foie gras), file de vânat (mistreț) cu legume și fructe, dar și excelentul desert din panna cotta de cocos, ciocolată, spumă de caramel, fructul pasiunii, mango și ananas.
Ioana Mădălina Ștefănică
Monica Marton