fbpx

Sâmbătă: ultima oră de mișcare în aer liber din această vară

mainile-susHaideți, măcar la ultima oră! 

 

12 Septembrie 2016

21:00

Din Mai începând, în Parcul Cetății Oradea, unii dintre cei mai apreciați instructori de sport din oraș au avut deschiderea și plăcerea să țină o oră gratuită de mișcare în aer liber.

Campania a primit numele „Sănătate – Energie – Fericire” deoarece într-un trup sănătos ești plin de energie și de fericire. Acum, la mijloc de toamnă, Evenimente Oradea vă invită la ultima oră a programului, poate și cea mai specială.

Sâmbătă, 17 Septembrie 2016, de la ora 10:30, tot în Parcul Cetății, intrarea dinspre Poliția Rutieră, se desfășoară „All Together Workout Day”, adică o zi de mișcare în aer liber alături de antrenorii Giani Sala (Zumba), Renata Coznici (Yoga), Delia Marian (Dans Contemporan) și Costică Marian (Fitness).

Ținuta lejeră, sport, chiar și în tricou, colanți, teniși, dar nu în sandale cu toc, blugi sau alte haine care vă pot incomoda și împiedica să vă desfășurați în voie. Accesul este liber, indiferent de vârstă. Să vă aduceți apă, prosop, saltele pentru Yoga (dacă aveți), de restul se ocupă antrenorii! În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va fi amânat pentru o dată pe care o vom anunța ulterior.

 

Ioana Mădălina Ștefănică