fbpx

Sănătatea de la Alimentație la Frumusețe, atelier practic pentru bunăstarea TA!

Lucruri frumoase, cu informații prețioase se desfășoară, la câțiva pași distanță, pentru tine!

 

05 Decembrie 2023

10:04

Suntem conștienți că era Internetului ne oferă atât de multe informații și că suntem la un „click distanță” de „a afla și a ști”, dar ceea ce nu ne oferă Internetul e:

 • interacțiunea umană
 • siguranța calității informațiilor
 • încrederea sursei datelor citite

Ca de fiecare dată, Evenimente Oradea vine în sprijinul comunității orădene cu o invitație de participare la o zi de ateliere practice dedicate sănătății pornind de la pâinea noastră cea de toate zilele (adică de la alimentație).

Vă recomandăm întâlnirea deoarece este organizată și susținută de specialiști în domeniu, precum:

 • drd. Ramona Tomuța, nutriționist dietetician
 • Alexandra Maria, trainer internațional în tratamente dermato – cosmetice
 • dr. Olimpia Alina Pașca, medic specialist pediatrie și neonatologie

După cum vă puteți da seama, pe lângă că informațiile vin din arii diferite și complexe, vor fi bogate în cantitate, dar vor fi transmise de profesioniști în domeniul sănătății și frumuseții. Iar ca bonus, interacțiunea umană, oportunitatea de socializare și adresare a întrebărilor, neclarităților vor fi la ele acasă.

Drd. Ramona Tomuta, Nutriționist Dietetician, ne va ghida în lumea alimentației sănătoase și ne va dezvălui cum să ne menținem vitalitatea și energia, prin proiectul dedicat copiilor și tinerilor: #mancareaEbucurie.

Este o întâlnire pentru acele persoane care vor să se îngrijească de starea lor de sănătate pornind de la ceea ce au în farfurie. Sunt ateliere pentru părinții care aleg să nu neglijeze hrana copiilor, dar și pentru adolescenți, adulți tineri care experimentează probleme ale pielii.

Alexandra Maria, trainer internațional în tratamente dermato – cosmetice, va împărtăși cu cei prezenți tehnicile esențiale dobândite pe 4 continente, pentru ca frumusețea interioară să se reflecte mai ușor în exterior.

Bunăstarea pornește din farfurie, din intestinele despre care suntem atât de puțin educați, din microbiota care este atât și atât de afectată de ceea ce mâncăm, dar și de ce nu mâncăm, și care, la rândul ei, afectează și denaturează celula.

Dr. Olimpia Alina Pașca, Medic specialist pediatrie și neonatologie, ne va oferi informații prețioase și recomandări utile privind sănătatea intestinală care asigură sănătatea fizică și mentală.

Evenimentul „Sănătatea. De la alimentație la frumusețe” are loc Sâmbătă, 09 Decembrie 2023, începând cu ora 10:00 și până la ora 14:00, în sala de conferințe de la hotel Hilton din Oradea. Biletul de acces este doar 80 lei și poate fi achiziționat apelând 0743. 898. 791 iar în cele ce urmează vom reveni și cu un link direct de plată.

Agenda zilei este următoarea:

 • 10:00 – 10:30 Welcome coffee
 • 10:40 – 11:10 Sănătatea intestinală – dr. Olimpia Alina Pașca
 • 11:15 – 11:45 Mâncarea este bucurie – drd. Ramona Tomuța
 • 11:45 – 12:00 Prezentare interactivă parteneri
 • 12:00 – 12:30 Coffee Break
 • 12:30 – 13:00 Sănătatea pielii – trainer Alexandra Maria
 • 13:00 – 13:30 Tombola cu premii surpriză

Pe lângă informațiile specializate, obținute din studiu & practică, workshop-ul va fi acompaniat și de premii dăruite participanților. Nu mai puțin de 2.000 de lei vor fi oferiți în vouchere și produse de partenerii Zmura Fresh, EcoDem și mulți alții.

 

E altceva acest eveniment. Haideți și voi, ne vedem acolo!

Ioana Mădălina Ștefănică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *