fbpx

Seară de bunăstare: prezentare de uleiuri esențiale în Oradea

Bunăstarea e la o picătură distanță! Vino să descoperi esențele în sticluțe mici care fac minuni pentru sănătate. 

 

06 Noiembrie 2023

09:50

Oradea este chemată să facă cunoștință cu bunăstarea! Înainte ca sezonul rece să ne cuprindă, suntem invitați să ne familiarizăm cu o metodă naturală și eficientă de susținerea sănătății: uleiurile esențiale.

Pentru a ne bucura de comorile pe care natura ni le oferă, și pentru a menține ori chiar spori sănătatea fizică, emoțională, mintală, deoarece uleiurile acționează atât pe fizic cât și pe emoțional, Evenimente Oradea vă recomandă să participați în evenimentul de prezentare „Introducere în lumea uleiurilor esențiale dōTERRA”.

Seara de bunăstare are loc în în inima orașului Oradea, pe strada Republicii – 15, în data de 09 Noiembrie 2023, începând cu ora 18:00. O atmosferă caldă și prietenoasă vă așteaptă în care gazdele vă vor vorbi despre aceste daruri oferite de Mama Natură, mai cu seamă:

  • ce sunt uleiurile esențiale
  • puterea uleiurilor esențiale
  • cui se adresează uleiurile esențiale
  • beneficiile minunate aduse sănătății
  • utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale (cum se folosesc și diluează în funcție de vârstă)
  • versatilitatea uleiurilor (paleta variată de afecțiuni pe care un singur ulei o poate atinge)

Dar vor fi adresate și curiozitățile voastre, deoarece întâlnirea se vrea a fi una interactivă, motiv pentru care se pot adresa și aborda și alte întrebări legate de utilizarea și eficiența uleiurilor esențiale.

Pe lângă cunoștințele valoroase pe care le veți dobândi, veți avea șansa să testați uleiurile esențiale, și să vă bucurați nu doar de aroma lor îmbietoare, ci inclusiv de efectele lor pozitive. De asemenea, cei interesați își pot evalua starea de sănătate printr-o scanare Zyto.

Gazdele care vă vor călăuzi în această călătorie fascinantă sunt Ioana M. Ștefănică, terapeut spiritual & consultant dōTERRA, și Alina Prada, farmacist & aromaterapeut certificat dōTERRA.

Accesul este gratuit și nu implică niciun fel de obligații din partea participanților, iar pentru a vă rezerva locurile completați formularul de înregistrare de aici sau prin mesaj WhatsApp la 0748. 93. 67. 34.

Va fi o seară frumoasă, o seară dedicată sănătății și bunăstării cu ajutorul uleiurilor esențiale, va fi o experiență pe placul sufletului tău!

 

Notă: participarea doar pe baza înscrierii prin formularul de mai sus/mesaj WhatsApp.

 

Larisa Bărcui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *