fbpx

Sesiune online: 15 metode pentru un Bun Început de An

Răsare soarele pe strada noastră. Acum doar mai trebuie să profităm de ocazie. 

 

08 Februarie 2022

14:02

Începutul de an a fost unul cu dreptul, cel puțin pentru unii dintre noi. Chiar în a cincisprezecea zi a lunii Ianuarie 2022, a avut loc o sesiune online cu un efect revelator asupra participanților. Atunci, Ioana Mădălina Ștefănică, în calitate de consilier spiritual, a transmis persoanelor înscrise 15 metode prin care fiecare, când simte că are nevoie, să să își schimbe în bine starea de spirit.

Dat fiind că sesiunea a fost de folos participanților, și au fost înscrieri chiar în dimineața întâlnirii dar și ulterior, Ioana Mădălina Ștefănică a decis să o mai organizeze încă dată. Ca începutul de an să fie tot mai bun!

Un avantaj al întâlnirii, despre care vă scriem și în care vă recomandăm să participați, e că metodele vor fi explicate dar și practicate pe loc. Pe românește, veți pleca cu ceva concret de la discuții!

Această a doua sesiune online, intitulată „15 metode pentru un Bun Început de An”, se va desfășura în 15 Februarie 2022, cu începere de la ora 18:30. Asemeni primei ediții, accesul va fi liber, dar cu înscrierile până în 14 Februarie a.c., ora 17:00, dând click pe acest link.

Ulterior, cei înscriși vor primi detaliile de participare și link de acces, deoarece, chiar dacă va fi online, nu va fi o întâlnire publică. Așadar, să nu vă așteptați să o vedeți live transmisă pe pagina de Facebook, ci se va desfășura utilizând platformele de profil.

Sub protecția GDPR, vă lăsăm câteva dintre opiniile participanților primei ediții:

Faină… utilă și, mai ales, instructivă întâlnirea. Oameni buni, idei interesante, exerciții provocatoare… Simt că mi-a făcut bine. Succes, Ioana!

Ioana, mi-a făcut nu doar o plăcere deosebită să petrec timp cu tine/cu voi, dar m-ai provocat să fiu atentă la mine, la ceea ce fac, la ceea ce sunt. Sunt prinsă adesea într-o valtoare de acțiuni, evenimente, oameni, încât pierd din vedere esența. Întâlnirea cu tine m-a îmbogățit spiritual. Chapeau!

Mă bucur că am ales sa învăț și să pun în practică aceste metode alături de voi. Pot spune cu sinceritate că într-adevăr mi-au făcut ziua mai bună, schimbându-mi complet starea de spirit. Atmosferă prietenoasă, gânduri bune… mi-ar face plăcere să mai iau parte la astfel de evenimente!

Și să nu vă faceți griji de vârsta pe care o aveți sau alte detalii. Pentru a participa aveți nevoie doar de un telefon/calculator/tabletă și conexiune la internet. Atât. În ceea ce privește vârsta, în prima sesiune paleta anilor a fost atât de colorată și variată! Unii au avut 19 ani, iar alții 60, dar vârsta nu i-a împiedicat să comunice unii cu ceilalți, au împărtășit și învățat din experiența și trăirile fiecăruia.  Ceea ce i-a adus împreună a fost dorința de a face ceva bun pentru sine.

Dacă și voi vă doriți să (re)învățați cum să faceți să aveți o stare de spirit bună, cum să depășiți momentele apăsătoare ale unei zile, inclusiv să vă eliberați de energia negativă acumulată personal ori prin interacțiune cu alte persoane, înscrieți-vă!

Uneori șansa unei vieți mai bune ne-o putem oferi chiar noi. Acum și vouă vi se oferă ocazia!

 

Larisa Bărcui