fbpx

Volkswalgen cu acte false in Bors

utilitara vwPoli┼úi┼čtii de frontier─â nu au foarte mult timp liber la munc─â. Zi de zi c├óte un cet─â┼úean ├«ncearc─â s─â treac─â ilegal prin Bor┼č.

 

05 Februarie 2013

12:10

Ieri, 05 Februarie 2013, la ora 15:50 ├«n punctul de intrare ├«n ┼úar─â Bor┼č, un domn┬áFlorean H ├«n v├órst─â de 50 de ani, din jud. Mure┼č s-a prezentat pentru efectuarea controlului de rutin─â la volanul unei autoutilitare Volkswalgen, ├«nmatriculat─â ├«n Rom├ónia.

Odat─â verificate documentele cet─â┼úeanului ┼či ale autoturismului s-a constat c─â┬áseria caroseriei nu corespunde cu cea din certificatul de ├«nmatriculare prezentat, motiv pentru care b─ârbatul a fost condus la sediul sectorului pentru cercet─âri. ├Än┼čtiin┼úat de neregul─â ┼čoferul a declarat c─â achizi┼úionase Volkswalgen-ul din Ungaria ┼či datorit─â costurilor ridicate de ├«nmatriculare a aplicat pe autoutilitar─â pl─âcu┼úe de ├«nmatriculare rom├óne┼čti care apar┼úin unui alt autovehicul.

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu numere false de înmatriculare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

se precizeaz─â ├«n comunicatul trimis de Comisarul ┼čef de poli┼úie Dan Laz─âr.

 

Ioana M─âd─âlina ┼×tef─ânic─â