fbpx

Workshop dedicat videografiei de nuntă cu Darius Cornean – Oradea 2020

darius cornean, workshop, videografie, oradea, iulie 2020Din fericire pandemia nu ne-a luat chiar toate lucrurile bune din viață! 

 

30 Iunie 2020

10:37

În luna a treia a acestuia an vă invitam și vă recomandam să participați la un workshop dedicat videografiei de nuntă susținut de talentatul și apreciatul Darius Cornean, detaliile te rugăm să le citești aici.

Iată că a venit pandemia – nebunia și planurile tuturor au fost date peste cap. Vestea bună e că cei deja înscriși doresc ca activitățile de specializare și dezvoltare profesională în videografia de nuntă să aibă loc.

Așa se face că Darius Cornean ne-a anunțat că au rămas neocupate doar câteva locuri, iar dacă vreți să învățați mai multe din tainele acestei meserii vă așteaptă cu drag.

Workshop-ul se desfășoară între 08 – 09 Iulie 2020, în Oradea, iar tariful rămâne la prețul cu discount, de dinainte de pandemie, de 900 lei până în 06 Iulie a.c. Pe scurt vei fi îndrumat spre sursele de inspirație pentru munca ta, cum să te faci cunoscut, tehnici de editare care să te diferențieze de alți videografi, vei avea parte și de un studiu de caz și echipamente.

Informații mai multe și înscrieri apelând 0741. 666. 516 iar online te poți înscrie AICI. Descoperă portofoliul videografiilor de nuntă semnat Darius Cornean dând click AICI. Succes și la cât mai multe povești de nuntă de care tu să fii mulțumit(ă)!

 

Ioana Mădălina Ștefănică