fbpx

Workshop internațional de marketing pentru firmele bihorene

briscu workshopUn expert în marketing vine să ne ajute în planificarea activităților pentru anul 2016.

 

04 August 2015

18:45

În București, în perioada 13 – 14 Octombrie 2015, la Hotelul Radisson Blu, se desfășoară o nouă ediție a workshop-ului internațional de marketing „Ecuația succesului: 15 oameni de business, 2 zile, un plan de marketing”.

Gazda evenimentului este Briscu Training & Business Consulting, iar lectorul întâlnirii este Danny Abramovich, expert internațional în planificarea și implementarea planurilor de marketing.

Invitatul este și un renumit profesor universitar, colaborator al unor instituții de învățământ superior din Franța, Italia, Marea Britanie, Israel, Statele Unite ori Germania. Și-a oferit cunoștințele și excelența în marketing unor mari brand-uri precum Mastercard, Four Seasons Hotels, Nestle sau Centrelor Medicale Harofeh din Israel.

Acum, experiența lui Danny Abramovich este și la dispoziția ta în cadrul seminarului de 2 zile organizat de Briscu Training and Business Consulting. Numărul participanților este limitat la 15. Startul înscrierilor a fost dat deja, pentru mai multe detalii, inclusiv costurile de participare, dați click AICI.

Notă: întâlnirea se adresează companiilor din toată țara, indiferent de activitate.

 

Ioana Mădălina Ștefănică