fbpx

Artistul fotograf Vincent Liew din Singapore expune la Oradea

amurg apusO expoziție de excepție!

 

02 August 2018

11:30

Artistul fotograf Vincent Liew din Singapore a vernisat, în 01 August 2018, expoziția personală intitulată „Un alt aspect” (The Other Aspect). Expoziția este organizată de Clubul Fotografic „Nufărul” în parteneriat cu Fotoclubul Varadinum” din Oradea, sub patronajul Asociației Internaționale „Euro Foto Art” și Muzeului Orașului Oradea – Complex Cultural.

Cu această ocazie, publicul orădean își va desfăta privirile și setea de frumos cu 42 de fotografii monocolor și color realizate de artistul fotograf din Singapore. Vincet Liew este fotograf și educator de fotografie și, în prezent se bucură de o bursă universitară pentru a finaliza o diplomă de cercetare avansată în fotografie cu Școala de Artă, Design & Media de la Universitatea Tehnologică Nanyang din Singapore.

Opera sa fotografică este completată de talentul desăvârșit în pictură al artistului, care mânuiește cu măiestrie atât aparatul foto, cât și pensula și culorile în ulei.

Vernisajul s-a ținut în Galeria „Ștefan Vilidár István” din Cetatea Medievală Oradea. Expoziția rămâne la dispoziția publicului vizitator până în 16 August 2018, zilnic între orele 08:00 – 18:00. Accesul publicului este gratuit.

 

Diana Maria Danciu