fbpx

„Cercul de cretă caucazian” în regia Ancăi Bradu se joacă pe scena Teatrului Szigligeti

Renumita regizoare Anca Bradu a revenit în Oradea pentru a pune în scenă piesa „Cercul de cretă caucazian”

 

23 August 2017

15:03

Azi, 23 August 2017, au început repetițiile la Teatrul Szigligeti din Oradea. Cu această ocazie, trupa de teatru orădeană se reîntâlnește cu regizoarea Anca Bradu, care a venit în orașul nostru pentru a pune în scenă piesa „Cercul de cretă caucazian” de Bertolt Brecht.

Piesa reunește nume sonore precum Anca Bradu, dar și Noémi Tasnádi-Sáhy și Mari Rászbert Kardos, Csilla Ababi, Lóránt Csatlós, Levente Dimény, Imre Dobos, Enikő Fábián, Réka Fodor, Ágnes Gajai, István Hunyadi, Csaba Kiss, Levente Kovács, Hunor Sebestyén, Eduár Szabó și József Szotyori. Scenografia piesei este semnată de Andra Bădulescu Vișniec, coregrafia de Mălina Andrei, iar conducătorul muzical al piesei este Mezei Szilárd.

Acest spectacol va continua de fapt tema dezbaterii problemelor de conștiință din societate contemporană, inițiativă ce a stat la baza proiectului Clasa noastră, proiect ce a devenit un reper de palmares pentru colaborarea artistică cu trupa Szigligeti. Acest spectacol dorește să continue dialogul pe aceste teme în numele acelorași principii ale discursului artistic de calitate inspirat de idea promovării valorilor prolifice ale binelui”, declară regizoarea.

 

Diana Maria Danciu