fbpx

CSM CSU Oradea, la un pas de accederea în sferturile FIBA Europe Cup

Echipa de baschet masculin a oraşului nostru are un ultim examen de trecut pe teren propriu.

09 Februarie 2022
09:00

 

Parcursul echipei CSM CSU Oradea în FIBA Europe Cup poate să fie unul prelungit dacă aceştia reuşesc să învingă acasă formaţia Trefl Sopot din Polonia.

Calificarea se joacă Miercuri, 09 Februarie 2022 cu începere de la ora 19:00 în Arena ,,Antonio Alexe”. În ultima partidă dintre cele două echipe desfăşurată în deplasarea din Polonia, Orădenii au câştigat cu scorul de 83-73. Trefl este matematic în imposibilitatea de a merge mai departe în această competiţie, confruntarea fiind una cu o miză importantă pentru gazde.

În cazul unei înfrângeri, elevii lui Cristian Achim se mai pot califica doar dacă Sporting (Portugalia) va învinge Benfica (Portugalia), sau dacă vor învinge pe teren propriu echipa Sporting în următorul meci din FIBA Europe Cup.

Pentru cei ce vor următi de acasă meciul dintre CSM CSU Oradea şi Trefl Sopot, acesta va fi transmis în direct pe Digi Sport 3 şi pe pagina oficială de YouTube FIBA.

Organizatorii au comunicat şi modalităţile de acces pentru deţinători de abonamente şi bilete:

,,Competiţiile sportive se pot desfăşura pe teritoriul României, în spațiile închise sau deschise, cu participarea spectatorilor în intervalul orar 5:00-22:00 și între limitele de ocupare arătate mai jos, doar pentru acei spectatori care:

  • Sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
  • Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Condiții obligatorii pentru participare sunt:

  • Asigurarea unei distanţe de minimum 2 metri între persoane, repartizarea spectatorilor urmând a se face pe întreaga suprafață a spațiului.
  • Purtarea măştii de protecție.

Referitor la limitele de ocupare a spațiului disponibil:

  • În județele/localitățile în care rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori – participarea spectatorilor este permisă în limita a 50% din capacitatea maximă a spaţiului.
  • În județele/localitățile în care rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori – participarea spectatorilor este permisă în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului.”

Sergiu Vicaş