fbpx

Duminică: Oradea sărbătorește Ziua Internațională Yoga 2017

Haideți și voi, în parc cu noi! 

 

12 Iunie 2017

18:00

Ziua Internațională Yoga se celebrează peste tot în lume anual în 21 Iunie. În această dată are loc solstițiul de vară fiind cea mai lungă zi din an în emisfera nordică (cea mai scurtă zi din an în emisfera sudică) având o semnificație specială pentru toți yoghinii.

Cu ocazia acestei sărbători speciale dorim să vă invităm la primul eveniment în aer liber organizat de Omni Yoga and Lifestyle Studio, care va avea loc în Parcul Cetății Oradea, în data de 18 Iunie 2017, de la ora 09:00.

Suntem nerăbdători să vă întâmpinăm cu diferite activități și ore de yoga susținute de membrii studioului cu scopul de a vă crea o zi relaxantă și constructivă. Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care iubesc practica yoga și cei care doresc să fie informați și inițiați.

Important!

Să aveți la voi salteluțe de yoga și o cantitate suficientă de apa și/sau o gustare ce se poate consuma în liniște la umbra unui copac.

Programul zilei se va afișa în curând, așa că vă recomandăm să rămâneți în contact. Participarea la eveniment este LIBERĂ.

 

Renata Coznici