Fundația „Mihai Neșu”, susținută de Qubiz Bike Ride 2017!

O cauză nobilă! 

 

12 Septembrie 2017

16:07

Orădenii, bihorenii, turiștii sunt chemați să pedaleze în 23 Septembrie 2017 în prima ediție a evenimentul sportiv „Qubiz Bike Ride”. Manifestarea are ca loc de desfășurare Băile 1 Mai și se adresează tuturor categoriilor de vârstă, dar și abilități.

Mai mult decât atât, prin înscrierea și pedalarea în concurs sunteți cât se poate de direct aproape de copiii cu dizabilități susținuți de Fundația „Mihai Neșu”, deoarece sumele încasate din taxa de înscriere vor fi donate lor (fundației).

Traseele sunt:

  • Race 20 de km – adresată bicicliştilor experimentaţi
  • Open 10 km  traseu mai scurt care trebuie făcut în maxim 3 ore
  • Cursa Familiei – sunt 3 km de pedalat, traseu dedicat familiilor, adică grupurilor formate de copii însoţiţi de cel puţin un adult

Toţi participanţii vor primi câte un pachet de start cu produse oferite de Decathlon Oradea, GreenBike şi Carrefour Oradea. Pachetele de start pot fi ridicate în 21 sau 22 Septembrie a.c. de la sediul Qubiz pe strada Făcliei nr. 1, în baza unui act de identitate.  

Înscrierile se fac până în 21 Septembrie 2017, dând un simplu click AICI, iar dacă doriți informații suplimentare puteți apela 0742. 064. 278 (Ioana Silaghi). 

 

Ioana Mădălina Ștefănică