fbpx

Împreună pentru autism 2017, gala aniverară a Asociației „S.O.S. Autism Bihor”!

sursa: abovewhispers.com

Nume importante pentru tinerii cu autism.

 

05 Martie 2017

12:15

În 2017,  Asociația „S.O.S. Autism Bihor” împlinește 10 ani de la înființare. Pentru a sărbători un deceniu de activitate, ne invită pe fiecare la Gala aniversară „Împreună pentru autism” ce va avea loc în Restaurantul Coloseum, în ziua de 25 Martie 2017, de la ora 18:00.

A devenit deja o tradiție ca în fiecare an, în această perioadă a anului, asociația noastră să-și invite prietenii, colaboratorii, sponsorii, cunoscuții, la o seară caritabilă elegantă, plină de surprize, cu muzică, dans, umor de calitate și licitații de obiecte, într-un local select, având ca scop strângerea de fonduri pentru continuarea proiectelor asociației.

Evenimentul are și invitați speciali, Cătălin Botezatu și Ducu Bertzi, sportiva Constantina Diță, soții Florina și Florin Mariș Hinsu, Călin Pop (solistul de la Celelalte Cuvinte), Ambra Pop, Raul Silaghi, trupa Cool Style Show Dance, Dana Ionela Jurjuț, Larisa Tripon, Sergilia Popa, Radu Barbura cu Formația Etno 2000, Dj Serban și Trupa Impro Patzan.

O adevărată sărbătoare pentru familia S.O.S. Autism Bihor, care va fi deschisă de tinerii Milena Huș și David Tudor, ambii diagnosticați cu autism, și prezentată de Mihai Dacin. Locurile sunt limitate, iar pentru rezervări apelați 0771. 631. 022, 0744. 559. 154 sau 0742. 529. 453.

În timpul desfășurării galei, clădirea Coloseum va fi iluminată în culoarea albastru tocmai pentru a ne aminti că ziua de 02 Aprilie este dedicată conștientizării autismului.

 

Ioana Mădălina Ștefănică