fbpx

În Betfia, în luna August, avem Cupa Crater XCO 2015!

Afis Crater XCO UCI 2015 A3Velo Sport Oradea ne invită la cea de-a cincea ediţie a competiţiei de ciclism montan.

 

04 Iulie 2015

11:43

În Betfia are loc primul concurs din Bihor care este înscris în calendarul Uniunii Cicliste Internaţionale, contând direct pentru calificarea sportivilor la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016!

Cupa Crater XCO se va deschide Sâmbătă, 01 August 2015, cu efectuarea antrenamentelor, iar în ziua următoare, 02 August 2015, se va auzi fluierul de pedalat.

Startul se dă de lângă Avenul de la Betfia („Crater”). Lungimea unei ture este de aproximativ 4,6 km, iar fiecare concurent va avea de parcurs mai multe ture, în funcţie de categoria de vârstă. Unele zone, mai grele, vor avea variante de ocolire, numite şi „chicken line-uri”.

De asemenea, cei care se înscriu şi achită taxa până în data de 09 Iulie a.c. vor primi un tricou special de ciclism si vor beneficia de intrare liberă în ştrandul Venus din Băile 1 Mai, în cele două zile ale competiției.

Cupa Crater XCO este un concurs dedicat atât sportivilor de performanță, bărbați și femei, dar și famiilor, inclusiv copiilor. Pentru mai multe detalii dați click AICI

 

Cătălin Marian

tricou cadou

tricou cadou