fbpx

Încet, încet… ne pregătim de FTS și FITO 2017!

Anunțăm deja evenimentele culturale din Oradea. 

 

17 Aprilie 2017

12:15

Festivalul Internaţional de Teatru Scurt (FTS) de la Oradea, singura manifestare culturală din România dedicată acestui gen de teatru, a ajuns la cea de-a XXIII-a ediţie, iar Teatrul Regina Maria are deosebita plăcere de a anunţa startul perioadei de înscriere, a cărei dată limită este 01 Iunie 2017.

Cei interesaţi să ia parte la acest Festival sunt rugaţi să trimită materialele fie pe adresa Teatrului Regina Maria cu menţiunea: Pentru Festivalul de Teatru Scurt, fie pe adresa de e-mail ftsoradea2003@yahoo.com, persoana de contact: Victoria Balint, director logistică şi comunicare.

O altă veste bună pe care ne-o dau organizatorii este aceea că, în perioada 24 Septembrie – 01 Octombrie 2017, va avea loc cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Oradea (FITO).

Pe lângă înscrierile pentru Festival, încep şi înscrierile pentru Concursul de Creaţie Dramatică, concurs realizat în parteneriat cu Revista de Cultură „Familia”, ce îşi propune să încurajeze dramaturgia românească originală, îndeosebi cea a teatrului scurt.

Ne așteaptă o toamnă frumoasă și bogată în evenimente culturale. Așadar, pregătiți agenda și pușculița pentru a achiziționa bilete!

 

Paula Dreve