fbpx

Joi, Oradea va sărbători Ziua Diasporei 2018

Ziua Diasporei

sursa: Facebook

Și Diaspora contribuie la dezvoltarea Oradiei!

 

12 August 2018

17:00

Primăria Municipiului Oradea și Agenția de Dezvoltare Locală Oradea S.A., în colaborare cu Fundația Romanian Business Leaders, prin RePatriot, va organiza „Ziua Diasporei – Oradea te așteaptă!”. Acțiunea este programată pentru Joi, 16 August 2018, începând cu ora 10:00.

Programul se va deschide cu o conferință, intitulată „Oradea te așteaptă!” În cadrul său, autoritățile locale vor prezenta oportunitățile de business existente acum în oraș. Totodată, vor încerca să afle care sunt așteptările orădenilor care locuiesc în străinătate pentru o eventuală întoarcere și pentru începerea unei afaceri aici. La dezbatere vor lua parte reprezentanți ai Primăriei, ai organizației RePatriot, respectiv ai mediului de afaceri local.

Orădenii aflați în această perioadă în concediu în orașul natal vor putea participa, în aceeași zi, la o vizită în Cetatea Oradiei. Cu această ocazie, vor putea observa o parte a schimbărilor petrecute în ultimii ani în oraș și vor putea socializa.

Cei care vor dori să participe la manifestări se vor putea înscrie trimițând un e-mail cu subiectul „Oradea te așteaptă!” către adresa contact@adlo.ro

Evenimentele din cadrul RePatriot Oradea se află la cea de-a doua ediție. În ultimii ani, mai mulți români stabiliți de ani buni în străinătate, au ales să se mute în Oradea pentru a-și deschide afaceri.

Ioana Mădălina Ștefănică