fbpx

La Oradea: Expozitie de fotografie din Japonia

kudo masashi_1O sută de lucrări fotografice vor fi expuse în urbea noastră. 

 

18 Septembrie 2014

08:45

Asociația Euro Foto Art ne invită la vernisajul expoziției Fotoclubului „Dunărea Japoneză” din Japonia.

Fotoclubul „Dunărea Japoneză”, cu sediul în Tokyo, a fost fondat în Aprilie 2011 din iniţiativa unor iubitori de fotografie din Ungaria şi din ţările care sunt legate prin Dunăre. Scopul propus de fotoclub este de a organiza expoziţii de fotografii în Japonia şi în ţările limitrofe Dunării.

ne informează Ștefan Toth, președintele Euro Foto Art.

Evenimentul are loc în data de 22 Septembrie 2014, de la orele 18:00, în Piața 1 Decembrie – 12, la parter. Vor fi prezentate, de către criticul de Artă Ramona Novicov, 100 de fotografii ce poartă semnătura membrilor clubului: Chigira Keiko, Hasegawa Asami, Kawano Katsusige, Koizumi Masaaki, Kudo Masashi, Kuniyoshi Ken, Makino Hiroshi, Nakanisi Michiyo, Obayashi Yoshiyuki, Osada Mikiko, Segawa Takao, Takahashi Kazuhiro, Tatsuki Ayaka, Tazaki Ryuichi, Totsuka Atsuo, Yoshioka Naomichi, Yokohama Minato Mirai şi Yoshioka Naomichi.

Deschiderea expoziției se va bucura și de momentele muzicale oferite de Cvartetul de coarde „Varadinum”. Mai mult, doritorii pot admira gratuit lucrările în perioada 23 – 28 Septembrie 2014, între orele 08:00 – 19:00.

 

Ioana Mădălina Ștefănică