fbpx

Marți, concert extraordinar de colinde, LIVE, gratuit!

sursa: christmasidol.com

Dacă încă nu ai cedat în fața căderii dezolante a valorilor tradiționale, acest eveniment este și pentru tine.

 

21 Decembrie 2020

08:30

Înainte de venirea Moșului tehnologia ne oferă șansa de a bucura de un extraordinar concert de colinde și cântece dedicate sărbătorilor de iarnă.

În cadrul acestei gale festive, veți putea asculta colinde românești, cântece de iarnă din repertoriul internațional, în aranjamente inedite, piese celebre care ne vor introduce în atmosfera de poveste a Crăciunului.

În 22 Decembrie 2020, începând cu ora 18:30, suntem invitații speciali ai Operei din Brașov să ne bucurăm de spectacolul „Iată vin colindători… ”. Evenimentul va fi transmis live pe canalul de YouTube al Operei dar și pe pagina de Facebook. Invitatele speciale ale manifestării online sunt interpretele Paula Seling și Dalma.

Sub bagheta dirijorului corului Dragoș-Mihai Cohal, în regia artistică semnată de Anda Tabacaru, scenografia de Rodica Garștea, cu măiestria coregrafică a lui Alexandru Fotescu, respectiv a Iuliei Coșeriu, avându-i ca asistenți în coregrafie pe Melania Condoiu, Anca Branea și regia de scenă semnată Marilena Aldea, concertul, care îl are la pupitrul dirijoral pe maestrul Mircea Holiartoc, va încânta inimile audienței.

În fața noastră vor evolua soliștii Operei din Brașov Aurelia Florian, Carmen Topciu, Anda Pop, Asineta Răducan, Adrian Mărcan, Liviu Iftene, Alexandru Aghenie, Mădălina Bourceanu, Valentina Mărgăraș, Lăcrămioara Schuller, Nicoleta Chirilă, Ștefan Schuller, Marian Rește, Valentin Marele și Cvintetul vocal „Anatoly”. Pe scena virtuală veți mai vedea și trupa „Vibe” alături de minunata Orchestră, Corul și Baletul Operei Brașov.

Totul pentru voi, chiar dacă la kilometri distanță, însă atât de aproape!