Meci de polo caritabil de Crăciun 2017, pentru Vladimir, CSM DIGI Oradea vs Juniorii Clubului Progress

meci caritabil de polo, 18 decembrieVrem să vă vedem și pe voi în tribune. 

 

14 Decembrie 2017

09:15 

Evenimente Oradea vă lansează invitația de a veni Luni, 18 Decembrie 2017, de la ora 18:00, la meciul de polo caritabil organizat pentru susținerea cazului „Vladimir Angelman”.

Mai toți știți câtă nevoie de noi are atât Vladimir cât și părinții lui, tocmai de aceea acum e un moment oportun să vă deschideți sufletele și să fiți oameni, să veniți la meci.

În urma susținerii de care a avut parte până acum, Vladimir a reuşit să facă peste 800 de ore de terapie în ultimul an, iar în luna august a anului trecut să se ridice singur în picioare! Astăzi merge cu ajutor şi drumul recuperării continuă!

În „ring” vor intra sportivii CSM Digi Oradea dar și juniorii Clubului „Progress” Oradea. Evenimentul este prezentat de Richard Balint și se bucură de participarea trupei „Unique Dance Studio”.

Sumele necesare pentru a menține un plan de terapie eficient sunt de 15.000 de euro pe an.

În pauză, pe lângă momentul de dans, se va organiza o licitație pentru o minge semnată de toți jucătorii CSM Digi Oradea, iar toate sumele strânse vor fi donate lui Vladimir. Ne vedem la în Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”!

 

Ioana Mădălina Ștefănică