fbpx

Noi, voi, Betfia curată! Acțiunea ECOTOP de igienizare a zonei protejate!

acțiune de igienizare, ecologizareFii voluntar pentru o zi, pentru tine! 

 

13 Aprilie 2017

09:45

Asociația ECOTOP Oradea a inițiat o acțiune de igienizare a zonei protejate „Craterul de la Betfia”. Aici, în mijlocul naturii, deșeurile și-au făcut loc.

„Ice-age” îţi spune ceva? Ei bine, este perioada care corespunde pleistocenului şi, întâmplător, acestei peşteri verticale. Rămăşiţe de rinoceri, mamuţi, lei, strămoşi ai lupului şi liliecilor de azi, ale unor rozătoare şi alte animale care au trăit aici acum circa 1-1,5 milioane de ani, demult dispărute, sunt adăpostite în măruntaiele Dealului Betfia, unde se află Hudra Bratii – sau avenul Betfia.

Din ignoranță, lipsă de educație, inconștiență… motivele sunt nenumărate, însă mai important este ca fiecare să susținem natura și să fim voluntari pentru o zi.

În 22 Aprilie 2017, de la ora 10:15, la Betfia se desfășoară campania ECO „Noi, voi, Betfia curată”! Pungi, PET-uri și alte „delicii urbane” lăsate în neștire în zona verde, au nevoie de tine. Și pentru a le duce „acasă”, dar și pentru a ajuta Betfia să respire!

Pentru a te înscrie te rugăm să dai click AICI și să completezi datele de contact cerute prin formularul ECOTOP. Ne vedem acolo!

 

Ioana Mădălina