fbpx

Sâmbătă: concurs de şah, pentru toate vârstele, sub cupola Era Park

Un eveniment dedicat strategilor de toate vârstele.

 

09 Iunie 2017

08:15

Concursul de şah organizat de către Asociaţia Cartis For Sport în parteneriat cu Era – Park Oradea a devenit o frumoasă tradiţie, tocmai de aceea Sâmbătă, 10 Iunie 2017, la ora 09:30, va avea loc deschiderea oficială a turneului de şah, ediţia anului 2017.

Jocurile se vor desfăşura în 9 runde, pe sistem elveţian, fiecare rundă fiind de 30 de minute (15 minute pentru fiecare jucător.)

Tragerea la sorţi se va efectua pe calculator. Criteriile de departajare vor fi trase la sorţi în plicuri sigilate de către numărul 1 de concurs, înainte de prima rundă şi se va afişa ordinea lor după terminarea ultimei runde.

Vă puteţi anunţa participarea până la data de 09 Iunie 2017, după această dată fiind nevoie să plătiţi o majorare a taxei de participare de 20 lei. Taxa de participare este de:

  • seniori – 40 lei
  • seniori orădeni – 25 lei
  • juniori (maxim 16 ani) – 25 lei
  • pensionari – 25 lei

Câştigătorii vor primi premii în bani şi vouchere de cumpărături în magazinele Era – Park Oradea valabile doar cu buletinul, iar primii 70 de jucători înscrişi vor primi vouchere de cumpărături în valoare de 15 lei.

Notă: Organizatorii vor asigura materiale sportive pentru 70 de participanţi.

Paula Dreve