fbpx

Seratele „Bijuterii Muzicale” continuă în „Acorduri de chitare”

Seri deosebite pentru orădenii iubitori de muzică.

 

28 Noiembrie 2017

09:30

Muzeul Țării Crișurilor din Oradea anunță continuarea celei de-a patra stagiuni a seriei seratelor „Bijuterii Muzicale”.

În găzduirea Muzeului Memorial „Aurel Lazăr” suntem invitați la concerte care să ne bucure și să ne vindece sufletele.

Participanții prezenți la Seratele muzicale vor avea posibilitatea de a întoarce gestul interpreților nu doar prin aplauze, ci și prin oferirea de fonduri unor tineri cu grave probleme de sănătate, ce au realmente nevoie de a fi tămăduiți atât sufletește, cât și din punct de vedere fizic.

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, de la orele 18:00, stagiunea continuă cu o serată sub genericul „Acorduri de chitare” ce îi va aduce pe scenă pe Orosz David și pe Tudor Gliga. Duo-ul celor doi a deschis Concertul renumitului Al-Di-Meola, în cadrul Festivalului Internațional de Chitară din Târgu – Mureș în vara anului 2015.

Pe lista programului figurează lucrări ale autorilor: J.S. Bach, Maximo Diego – Pujol, P.I. Ceaikovski, B. Bartók, Manuel de Falla, A. Piazzola, A. York, iar surpriza serii va fi actrița Gabriela Codrea, ce va întregi atmosfera evenimentului.

Locurile sunt limitate, iar preţul biletelor este de 6 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii cu vârsta peste 10 ani şi se pot achiziționa Muzeul Memorial „Aurel Lazăr”.

Paula Dreve