fbpx

Spectacol extraordinar Felicia Filip, la Oradea!

felicia filip sursa foto radiotimisoara.roUn eveniment caritabil superb ne așteaptă!

 

08 Octombrie 2014

09:37

Marea soprană Felicia Filip ne invită la un spectacol extraordinar care va avea loc pe scena Teatrului Regina Maria.

Cu scopul de a ajuta Asociația S.O.S. Autism Bihor, pentru continuarea terapiilor și a proiectelor aflate deja în derulare, renumita soprană va pune în scenă un eveniment unic alături de membrii Operei Comice pentru Copii din București. Sumele adunate în urma aceste seri, din vânzarea biletelor, vor fi donate, în totalitate, Asociației S.O.S. Autism Bihor.

„Muzică și Surprize” este un concert dedicat în special copiilor însa va cuceri, cu siguranță, și publicul adult, deoarece este plin de culoare, de bucurie, cântece și linii melodice ritmate.

Așadar, în data de 12 Noiembrie 2014, de la orele 17:00, suntem așteptați la un moment caritabil așa cum nu a mai fost organizat până acum în urbea Crișului Repede. Mai mult, în foaierul teatrului va fi și o expoziție cu vânzare de obiecte decorative realizate manual de copiii cu autism.

Prețul biletelor nu a fost încă hotărât. Cu toate acestea, organizatorii ne-a comunicat că vor fi sume accesibile, în funcție de locul pe care fiecare spectator va dori să îl ocupe în sală.

Citiți mai multe despre S.O.S. Autism Bihor și Opera Comică pentru copii descărcând fișierul Descriere Opera Comica – SOS Autism Bihor.

Ioana Mădălina Ștefănică