fbpx

Spectacol muzical Thurzó Zoltán alături de Florin Mircea Ganea și prezentare de modă Rebeca Cotrău

evenimente oradea, thurzo zoltan, florin mircea ganea, szent laszloHaideți, haideți, ieșiți din case! Buna dispoziție și trăirile pozitive ne susțin sănătatea! 

 

04 Septembrie 2020

13:10

Oradea are nevoie de puțin aer proaspăt cultural! Așa-i, simțiți și voi că orașul e plin de spaimă, lipsă de socializare, întâlniri cu prietenii și cu frumosul?

Una dintre cele mai autentice modalități de conectare la Divin o reprezintă arta, frumosul. Stările de bine, zâmbetele, emoțiile pozitive, fericirea, starea de detașare de cotidian ne stimulează sistemul imunitar, îl susțin și îi dau puterea de a depăși cu bine provocările în care ne aflăm.

Haideți, eliberați-vă de ghemotocul în care ați stat (poate) până acum și dați curs invitației de a participa la spectacolul muzical în care protagoniști sunt pianistul Thurzó Zoltán alături de bas-baritonul Florin Mircea Ganea. 

Spectatorii vor putea admira rochii de seară și rochii de mireasă create de Rebeca Cotrău în cadrul unei prezentări surprinzătoare de modă, dar vor avea parte și de un spectacol cu bucăți muzicale vocale și instrumentale speciale.

Muzica încântătoare interpretată de cei doi muzicieni va fi însoțită de creațiile minunate ale designer-ului Rebeca Cotrău. Dar nici ei nu vor singurii care vin să vă înalțe sufletele, ci li se alătură și flautista Borbíró Tímea, și primașul Mezei Menyhért.

Vor putea fi ascultate melodii cunoscute ale lui Elvis Presley ori Louis Armstrong, dar și bucăți de muzică clasică, de la Chopin la Liszt ori Gershwin.

Evenimentul „Moda ca artă, arta ca modă” are loc în data de 08 Septembrie 2020, începând cu ora 18:30, în curtea interioară a Bisericii Reformate „Oraşul Nou” (cu intrare din strada Jean Calvin – 01).

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Conform legislației în vigoare, se va respecta distanțarea fizică și măsurile de igienă, respectiv purtarea măștii și măsurarea temperaturii.

De mică eram încântată de lucrurile croșetate, dantelele pe care le făcea bunica mea. Am cusut și am descusut, am tăiat și am adunat, până când, de sub mâinile mele a apărut stilul care mă definește: linii simple, dantela croșetată manual și pasiunea în toate cele create. 

ne împărtășește frumoasa creatoare de modă, Rebeca Cotrău.