fbpx

Stafeta ciclista dedicata Sclerozei Multiple la Oradea

stafeta scleroza multiplaScleroza multiplă este combătută pedalând.

 

16 Mai 2014

12:39

Și în 2014, la nivelul mai multor localități din România se dă startul Ștafetei Cicliste dedicată cauzei Sclerozei Multiple. Concret 4 voluntari pornesc, pe bicicletă, într-un minitur care are scopul de a lega 7 orașe din țară: Oradea, Cluj Napoca, Bistrița, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Constanța și București.

În Oradea, startul ștafetei va fi dat pe 21 Mai a.c., de la orele 13:00, în parcul 1 Decembrie. Evenimente Oradea vă invită și pe voi să vă alăturați acestei inițiative, pe jos, pe biciclete, triciclete, role sau chiar din aer. Scleroza Multiplă este una dintre cele mai necruțătoare boli, care în ultimii ani paralizează inclusiv tineri, răpunându-i și condamnându-i la a-și trăi viața la pat sau în scaunul cu rotile.

Indiferent de bolile de care cei din jurul nostru suferă, e important ca fiecare dintre noi să ne arătăm sprijinul și înțelegerea astfel încât să le dăm puterea și speranța de a merge mai departe. Vă așteptăm la Startul Ștafetei pentru Scleroză Multiplă. Distribuie acest eveniment! Fii solidar!

 

Ioana Mădălina Ștefănică