fbpx

Timisoara strange bani pentru SOS Autism Bihor

Timisoara family style fashion sos autism bihorMul╚Ťumim, Timi╚Öoara! Campania voastr─â ne onoreaz─â!

 

08 Aprilie 2014

12:24

Credibil sau incredibil dar la Timi╚Öoara, ├«n data de 11 Aprilie 2014, va avea loc evenimentul ÔÇ×Family Style Fashion WeekÔÇŁ, organizat de Loja Pasiona╚Ťilor de M─ârgele, cu scopul de a contribui financiar la sus╚Ťinerea activit─â╚Ťii Asocia╚Ťiei S.O.S. Autism Bihor.

Iat─â c─â ├«n Jazzissimo, de la orele 17:00, timi╚Öorenii sunt invita╚Ťi la prezent─âri de mod─â ale c─âror concepte vestimentare vizeaz─â familia, ╚Ťinute realizate de creatori vestimentari din vestul ╚Ť─ârii.

Noile tendin┼úe mondiale pentru ├«ntreaga familie se ├«ndreapt─â c─âtre promovarea look-ului compact ce aduce un aspect unitar, studiat ┼či de bun gust a ┼úinutelor membrilor familiei atunci c├ónd ace┼čtia se prezint─â ├«mpreun─â.

se men╚Ťioneaz─â ├«n comunicatul de pres─â emis de organizatori.

Seara se va l─âsa cu premii, at├ót pentru designeri c├ót ╚Öi pentru modelele implicate ├«n proiect, iar la final ╚Öi cu un concert. Pentru to╚Ťi cei prezen╚Ťi trupa Phaser va sus╚Ťine un recital.

Toate fondurile adunate ├«n cadrul ac╚Ťiunii vor fi donate Asocia╚Ťiei S.O.S. Autism Bihor. Mul╚Ťumim, Timi╚Öoara! Sunte╚Ťi un exemplu pentru noi to╚Ťi!

 

Ioana M─âd─âlina ╚śtef─ânic─â