fbpx

Tinerii sunt invitați să participe în tabăra de voluntariat de la Hortobágy

sursa: gv.ymca.ca

Activități activ – recreative pentru tineri

 

03 Iunie 2018

10:00

Dacă nu v-ați făcut planuri pentru vacanța de vară, aveți ocazia de a participa la tabără de voluntariat de la Hortobágy.  Tabăra se adresează tinerilor interesaţi de protecţia mediului şi dezvoltarea durabilă şi doresc să se implice în acţiuni de voluntariat în domeniile respective.

Timp de o săptămână participanţii vor face cunoştinţă cu valorile şi tradiţiile Parcului Naţional Hortobagy şi cele ale comunităţilor locale din areal, unde vor primi îndrumări de la instructori specializați, având apoi ocazia de a pune în practică cele învățate prin acţiuni de igienizare, eradicarea plantelor invazive, construire de adăposturi artificiale pentru animale.

Tabăra se va desfășura în perioada 02 – 08 Iulie 2018 în comuna Hortobágy. Fiecărui participant i se vor asigura camping, cort propriu, trei mese pe zi, materiale informative, activităţi recreative. Participarea este gratuită.

Înscrieri  și mai multe detalii despre tabăra de voluntariat la adresa de email: phhortobagy@gmail.com sau la telefon:0036 (52) 369 – 021 (Tóth Szilvia – responsabil program).

Realizarea taberei este sprijinită de Uniunea Europeană prin Programul ROHU 2014 – 2020 şi Guvernul Ungariei.

 

Diana Maria Danciu