fbpx

Ziua părinților adoptivi la Zoo Oradea – Octombrie 2017. Program complet

maimuta zoo oradeaÎntâlnirea copiilor cu părinții adoptivi.

 

03 Octombrie 2017

19:30

În decembrie 2014, Grădina Zoologică lansa programul „Părinte Adoptiv” prin care orădeni, bihoreni, turiști, dar și asociații ori companii private aveau oportunitatea de a adopta un animal găzduit și îngrijit de Zoo Oradea.

Într-un timp foarte scurt, multe persoane, fizice și juridice, au făcut marele pas, de a deveni părinți, și au adoptat, achitând taxa aferentă, una sau mai multe animale sălbatice.

Acum, în 07 Octombrie 2017, între orele 10:00 – 18:00, Zoo Oradea organizează a șasea ediție a „Zilei Părinților Adoptivi”. Evenimentul le oferă posibilitatea părinților să își viziteze odraselele, să le pregătească mâncarea și chiar să o servească celor mai puțin agresive.

La alimentările cu public părinții adoptivi pot participa împreună cu îngrijitorii (mai puțin la animalele periculoase). În timpul zilei, angajații grădinii zoologice vor oferi detalii despre animalele pe care le au în grijă.

Programul zilei este următorul:

zoo oradea

Dacă vreți să adoptați acum un animal nu trebuie decât să mergeți la sediul grădinii iar de acolo veți primi toate detaliile. Informații regăsiți și în interviul de mai jos.

Ioana Mădălina Ștefănică