fbpx

Abonamentele Untold se vor putea cumpăra şi folosind moneda EGLD

EGLD, moneda celor de la Elrond Network, va fi valabilă pentru achiziţionarea abonamentelor pentru festival.

 

18 August 2021

14:00

Cel mai aşteptat festival al anului se apropie cu paşi repezi, iar noutăţile nu încetează să apară. Organizatorii Untold au anunţat o colaborare cu cei de la Elrond Network, facilitând cumpărarea biletelor la festival şi folosind criptomoneda EGLD.

În cadrul festivalului se va afla şi o zonă lounge a celor de la Elrond Network. În acel spaţiu, se vor afla reprezentanţi ai companiei, pregătiţi cu surprize şi care vor oferi informaţii referitoare la tehnologia blockchain.

,,Tehnologia blockchain are un potențial enorm de a eficientiza micro-economiile care iau naștere pe perioada evenimentelor adresate nativilor digitali. Anul acesta facem primul pas cu achiziția biletelor cu EGLD, urmată de lansarea de NFT-uri. Suntem nerăbdători să explorăm și alte utilizări ale tehnologiei în cadrul edițiilor următoare, unde astfel de micro-economii ar putea rula în rețeaua Elrond sau unde artiști și formații ar putea lansa NFT-uri live, pe scenă, către fanii lor, care folosesc aplicația Maiar.” a spus Beniamin Mincu, CEO Elrond Network.

Bogdan Rădulescu, Head of Partnerships and New Business UNTOLD a făcut următoarele precizări:

,,Ne strângem din nou, în sfârșit, de data aceasta însă într-o lume un pic diferită, unde evenimentele recente ne-au făcut să apreciem mai mult și experiențele digitale. Suntem entuziasmați de colaborarea cu Elrond Network, prin care vom fuziona experiențele live cu cele digitale într-o serie unică de momente și prin care comunitatea noastră va putea interacționa cu tehnologia blockchain în cadrul festivalului”.

Untold va avea loc în perioada 9-12 Septembrie 2021, în Cluj-Napoca. Mai multe informaţii se regăsesc pe site-ul oficial untold.com.

Sergiu Vicaş