fbpx

Au sosit băncile de odihnă pentru Piața Unirii. FOTO

banci odihnmaAcum aveți șansa de a vă da cu părerea. 

 

15 Iulie 2015

19:09

Viceprimarul Mircea Mălan, pe pagina personală de Facebook, a publicat o galerie de fotografii care ilustează băncile ce ar trebui a fi amplasate în Piața Unirii.

Din cele scrise, ni se prezintă cea de-a treia serie de mostre trimise de producătorul de mobilier urban, însă viceprimarul nu este mulțumit nici de aceasta, nici de primele două.

Aceasta este cea de-a treia mostră furnizată de executant. Am refuzat primele două mostre datorită unor deficiente în execuție. În opinia mea, nici această ultimă variantă prezentată nu întrunește toate condițiile de calitate (design și execuție ireprosabile, ergonomie).

Tocmai din acest motiv, Mircea Mălan vă roagă să vă exprimați opinia cu privire la acest subiect, opiniile le puteți transmite pe pagina de Facebook Mircea MălanDat fiind că vi se cere părerea, vă recomandăm să o și exprimați, cu atât mai mult cu cât este vorba de centrul orașului nostru.

Am solicitat constructorului să prezinte o nouă mostră. Aștept opiniile și sugestiile voastre.

Câteva dintre părerile deja exprimate sunt:

Nu e prea comodă, dupa câte văd. Prea îngustă la spate.

Părerea mea ca neavizat în design, omul care vrea să stea pe o bancă preferă una cât mai simplă fără înflorituri și alte cele…

Mie mi se pare un model frumos, inedit, unic. Nu știu sigur dacă se va încadra în viitorul peisaj al zonei pentru care este destinată, dar văzută unitar și doar din poze pare frumoasă și cu finisaje de calitate.

Par destul de ciudate, însă n-am idee cum ar arăta mai bine.

Linia şezutului e clar incomodă fiind un plan fără curbe de ergonomie. Persoanele care nimeresc să stea lateral nu au spătar comod şi trebuie să se sprijine de o platbandă îngustă de metal. Cred că băncile trebuie să fie comode pentru că întreg spațiul central va fi destinat recreerii.

Și urâte și par incomode. Nu!!!

Să știi că arată bine, par destul de solide însă nu știu cât sunt de comode.

F f frumos. Pot achiziționa și eu 2 bucăți?

Trebuie să îndeplinească câteva condiții: comode, estetice și firește greu sau imposibil de deteriorat. Astea par estetice, însă prea drept la spate și lemnul în curând va fi scrijelat și rupt.

Ioana Mădălina Ștefănică

banci odihnma

banci 2

banci 3

banci 4

banci 5

banci 6