fbpx

Bursa specială a locurilor de muncă în Beiuș

loc de munca sursa foto theemployable.comAngajatorii și viitorii angajați sunt puși față în față. 

 

21 Noiembrie 2014

09:59

În perioada 24 – 27 Noiembrie 2014, în holul mare al Primăriei Beiuș, se desfășoară, între orele 09:00 – 17:00, „Bursa specială a locurilor de muncă”.

În zona Beiușului sunt 300 de persoane care nu erau luate în evidențele AJOFM Bihor și alte 300 care dețin statutul de „șomer”.

Pentru acestea, dar și pentru toți cei care doresc să ia contact cu piața forței de muncă, se organizează acest eveniment.

Numărul angajatorilor care au confirmat până în acest moment participarea sunt în număr de 11. Cele mai multe oferte sunt pentru muncitorii calificați și necalificați, cei care sunt specializați ca și tâmplari, confecționeri de haine și pantofi.

După această campanie, se va organiza o bursă similară la Aleșd, între 02 – 05 Decembrie 2014, dar și la Salonta, 08 – 11 Decembrie 2014, ca parte a proiectului cu finanțare europeană „Cercetarea şi prognozarea pieţei muncii din vestul României. Evidenţierea şomajului neînregistrat din judeţul Arad” . Intrarea la aceste burse este gratuită.

Prin acest proiect se urmăreşte în principal îmbunătăţirea gradului de ocupare la nivelul judeţului şi actualizarea bazei de date privind şomerii neînregistraţi.

Ioana Mădălina Ștefănică