fbpx

Carele alegorice pornesc spre Parcul 1 Decembrie. FOTO

Carnavalul FlorilorStartul Carnavalului Florilor 2014, în Oradea, se va da într-un timp foarte scurt!

 

21 August 2014

15:42

Cu mic, cu mare, orădenii s-au adunat la Zig – Zaguri, în cartierul Rogerius, pentru a admira și însoți frumoasele și înfloritele care alegorice de la Debrecen.

În număr de cinci, carele pornesc agale, la ora 16:00, pe traseul Bulevardul Dacia – Parcul Petofi – Strada Republicii – Strada General Magheru – Sensul Giratoriu „Turbo” – Parcul 1 Decembrie.

Chiar la intersecția bulevardului Dacia cu Decebal, în scurt timp de la pornire, vor fi lansate 300 de baloane colorate. Ulterior, după ce vor sosi în Parcul 1 Decembrie, carele vor putea fi admirate de toți orădenii, până la orele 20:30 când vor părăsi amplasamentul.

Carele nu vin singure ci însoțite de o mulțimie de cântăreți, dansatori, arcași, călăreți și personaje de poveste. Spre bucuria celor mici, pe platoul din fața Casei de Cultură se vor putea face gratuit fotografii cu Micky, Donald, Minnie, dar și cu prinți ori prințese. Totodată, toți copiii pot beneficia de picturi gratuite pe față. Mai multe detalii despre Carnavalul Florilor 2014 AICI

Update: mai jos aveți și câteva imagini video de la Caravana Florilor 2014.

 

Ioana Mădălina Ștefănică