fbpx

Castelul Peleș va fi parte din povestea UNTOLD

Un monument adus în atenție.

 

19 Aprilie 2019

18:30

Anul acesta, a 5-a ediție a celebrului festival UNTOLD va sărbători cu un special event care este deja sold-out!

Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice ale României – Castelul Peleș – devine parte din povestea celebrului festival și locul în care legenda muzicii techno, OXIA, va susține un spectacol special.

Originar din Franța, OXIA este unul dintre cei mai respectați DJ și producători din circuitul internațional, cu o carieră de peste douăzeci de ani, numeroase emisiuni și multiple turnee mondiale la activ. Evenimentul va avea loc în curând, în data de 22 Aprilie de la ora 19:00, pe platoul din fața castelului. Toate cele 300 de bilete scoase la vânzare au fost vândute deja la acest eveniment de tip preview al unui dintre cele mai mari festivaluri din Europa!

Acest eveniment își propune să promoveze parteneriatul dintre Franța – România 2019, un program cultural ce vizează îmbunătățirea relațiilor dintre cele două state, prin intermediul a peste 300 de activități artistice, științifice, culturale și educaționale. UNTOLD susține acest eveniment în calitatea sa de Ambasador al Turismului Românesc, misiune prin care organizatorii și-au asumat, an de an, să promoveze cele mai importante obiective turistice ale României și să atragă cât mai mulți turiști străini către țara noastră. Peste 90% dintre participanții la acest eveniment sunt străini, veniți special pentru acest show, descoperind cu această ocazie și țara noastră.

Evenimentul este organizat de platforma digitală internațională CERCLE în parteneriat cu UNTOLD și cu Institutul Cultural Român din Franța, platforma CERCLE fiind dedicată promovării artiștilor si locurilor cu potențial excepțional. Obiectivul CERCLE este sporirea gradului de conștientizare asupra artei, patrimoniului cultural și peisajelor impresionante.

Luni, 22 Aprilie, la apusul soarelui, show-ul de la Castelul Peleș poate fi văzut în transmisie live pe platforma CERCLE, iar spectacolul va fi difuzat live pe pagina de Facebook a platformei.

Mira Pop