fbpx

Concurs național de educație ecologică „Școala Zero Waste” 2015

scoala zero waste 2015Școlile din județul Bihor, dar și din întreaga țară, sunt invitate să se înscrie în această competiție!

 

09 Martie 2015

16:53

EcoStuff România anunță startul înscrierilor pentru concursul național de educație ecologică și colectare selectivă „Școala Zero Waste” ediția 2015, destinat elevilor din învățământul primar și gimnazial.

Concursul susține și întărește obiceiul colectării selective începând cu vârsta la care copiii își formează valori și deprinderi pe care le vor avea tot restul vieții. Prin implicarea copiilor vom contribui indirect și la informarea și responsabilizarea membrilor familiilor.

Înscrierile se fac între 09 – 28 Martie 2015, iar perioada de desfășurare este 20 Aprilie – 29 Mai a.c.

Desfășurarea competiției este simplă. Școala care acumulează cele mai multe puncte este desemnată câștigătoare. Punctele se obțin din organizarea a cat mai multor acțiuni educaționale din lista oferită de organizatori și din colectarea selectivă a cât mai multor deșeuri reciclabile: hârtie/carton, aluminiu și plastic/pet.

Școala Zero Waste se află la ediția cu numărul 3 și recompensează câștigătorii cu o tablă interactivă. În anii anteriori, au participat 133 de școli din 33 de județe, în total 15.000 de tineri au fost angrenați în procesul de ecologizare interactivă a planetei.

Cei interesați de mai multe detalii și înscrieri sunt rugați să dea click AICI

 

Ioana Mădălina Ștefănică