fbpx

Cronică de Neversea 2019 Ziua 2 #Implicare VIDEO

Sunteți gata să o faceți din nou?

 

06 Iulie 2019

21:00

 

 

În cea de-a doua zi a marelui NEVERSEA de pe malul Mării Negre, peste 60.000 de fani au fost prezenți pentru a vibra la unison cu artiștii preferați. A fost implicare, a fost unitate, a fost magie și a fost foc!

Spectacolele de lumini, personajele costumate și pictate au continuat să se perinde printre festivalieri, în timp ce se pregăteau pentru a doua zi de magie la Neversea.

Pe Main Stage,  ziua 2 – 05 Iulie 2019 – a debutat cu The Motans, urmați de Grasu XXL. După o mică pauză, mult așteptatul Sean Paul și-a făcut apariția, publicul cântând la unison melodiile care l-au consacrat. „A fost nebunie curată. Mi-aș dori să mă reîntoc aici.” a declarat Sean Paul.

Will Sparks a continuat să mențină atmosfera, urmat de Danny Avila, Vini Vici și dj-ul Afrojack a fost cel care a terminat noaptea și a deschis cerul pentru răsărit.

Festivalierii au rezistat cu brio până în zori și la celelalte scene, pentru Raresh, Guy Gerber, Lilly Palmer. La scena The Ark, cei prezenți au avut parte de adrenalină cu Sub Focus Dj Set și Culese din Cartier. În această a doua zi de festival, fanii au fost implicați. S-au pregătit și au participat la tot ce are festivalul de pe malul Mării de oferit. Ziua de 05 Iulie 2019 a fost încheiată cu energie și foc.

Dimineața, festivalierii au plecat să se pregătească pentru ziua a 3-a, unde cei care vor urca pe Main Stage vor fi sunt Jessie J, Salvatore Ganacci, KSHMR, Steve Aoki și alții.

Pentru cei care vor să simtă magia Neversea, bilete de o zi și abonamente încă mai pot fi achiziționate de pe neversea.com sau de la intrarea la festival.

Mira Pop

https://www.facebook.com/NeverseaFestival/videos/1035761936618275/?t=0