fbpx

Cu 10 lei, vizitezi 3 obiective turistice, servești o cafea și o înghețată!

catedrala zion oradeaO nouă campanie de promovare a turismului local. 

 

09 August 2016

16:05

În perioada August – Septembrie 2016, ai posibilitatea de a vizita trei obiective turistice orădene, servi o înghețată și o cafea cu doar 10 lei!

Fundația pentru Protejarea Monumentelor Istorice a lansat campania „3 destinații turistice care merită vizitate” care oferă posibilitatea de a achita 10 lei, preț unic/bilet, și de a vizita Sinagoga Neologă „Zion”, Turnul Primăriei Oradea și Casa „Darvas – La Roche”

În plus, tichetul de 10 lei îți mai oferă posibilitatea de a servi, din partea casei, un glob de înghețată pe terasa cofetăriei „Bacio Dolce” de lângă Sinagoga „Zion” și o cafea pe terasa „Loisir” a Casei Darvas. 

De ținut cont că din luna August 2016, sinagoga, intrată în circuitul turistic, poate fi vizitată doar contra cost. Tariful este de 3 lei – copii, elevi, studenți și grupuri mai mari de 10 persoane, respectiv de 5 lei pentru adulți.

Și tot în sinagogă regăsiți un punct de informare turistică, suveniruri și o expoziție de

obiecte de cult evreiești oferite de Comunitatea Evreilor din Oradea precum și documentul găsit cu ocazia restaurării, document care datează din 1896, acesta reprezentând o scrisoare adresată împăratului Franz Josef I al Austro-Ungariei. 

Notă: tichetul de 10 lei se achiziționează din oricare din cele 3 obiective turistice. Nu necesită rezervare.

Ioana Mădălina Ștefănică