fbpx

Cu dulceață, cornulețe și brânză de capră, Oradea s-a promovat în Gala Turismului Maghiar 2017!

Cu tradițiile înainte! 

 

06 Februarie 2017

18:10

Cu plăcinte, dulceață, brânza de capră, cornulețe cu gem, cozonaci, pogăci cu jumări, zacuscă, pălincă și vin din Sântimreu și Diosig, Oradea, Băile Felix și județul Bihor s-au prezentat în prima zi a lui Februarie 2017 la Gala Turismului Maghiar din Budapesta.

Gala Turismului Maghiar este evenimentul prin care se premiază cei mai buni specialiști din turism pentru anul precedent, precum și un moment care deschide oficial noul sezon turistic.

Binenețeles că nu au lipsit pliantele și broșurile informative, însă după cum știm că și vecinii maghiari sunt gurmanzi, bucatele și băuturile au fost pregătite și oferite spre degustare celor care au vizitat standul județului și orașului nostru.

Adevărul e că drumul n-ar fi lung, băile termale sunt aproape, Oradea e frumoasă și merită cunoscută și vizitată de cât mai mulți turiști și prieteni de peste hotare. Oportunitatea de a-i atrage spre urbea noastră a fost bună, mai ales că aproximativ 1000 de specialiști în domeniul turistic au luat parte la manifestare. Acum, să sperăm că rezultatul va fi, cel puțin, covârșitor!

 

Ioana Mădălina Ștefănică