fbpx

„Culori pe cale de dispariție” la NEVERSEA 2019

A rămas doar o zi până la începerea faimosului festival de la malul Mării Negre!

 

3 Iulie 2019

14:00

În 2019, NEVERSEA devine primul Brand Ambasador al campaniei „Culori pe cale de dispariție” al World Wide Fund for Nature România (WWF)! Această campanie își propune să aducă împreună cât mai multe comunități, artiști și branduri, care să facă echipă într-un efort comun de conștientizare și strângere de fonduri pentru salvarea biodiversității planetei și implicit a „culorilor” din natură.

 A 3-a ediția a festivalului Neversea, care va avea loc în perioada 04 – 08 Iulie 2019, aduce în atenția publicului cauzele pentru care WWF acționează în România și anume păduri, Dunăre și Deltă, ursul brun, sturionii și zimbrii.

Scopul principal este ca subiectul protejării mediului și a biodiversității să devină un subiect comun de conversație în viața comunității. De aceea, în cadrul NEVERSEA de anul acesta, organizatorii au luat măsuri pentru o prezență cât mai scăzută a plasticului și un pas important este că băuturile și mâncarea vor fi servite în ambalaje biodegradabile. În plus față de ediția precedentă, s-a mărit numărul de puncte de colectare a plasticului și aluminiului.

Așadar, în 2019 NEVERSEA se alătură acestei importante campanii despre importanța naturii și devine un mesager al WWF România, încurajând festivalierii și artiștii să conștientizeze cât de vital este să protejăm natura! Cei care doresc să devină noi susținători ai campaniei, pot accesa platforma centrală a campaniei – culoripecalededisparitie.ro.

Mâine, 04 Iulie 2019, prima zi a festivalului de la Marea Neagră va debuta și fanii se vor putea bucura de 4 zile de muzică bună și distracție fără limite. Magia Neversea va acapara malul mării, plaja și sufletele festivalierilor!

 

Mira Pop