fbpx

Cursuri pentru specialiști cu tema – Femeia în criză de sarcină

sursa foto: thejoye.com

În atenția viitoarelor mămici!

 

17 August 2017

18:00

Asociația pentru Sprijinirea Femeii Însărcinate și a Familiei, în parteneriat cu organizația Heartbeat International, va organiza, la București, în perioada 28 – 30 Septembrie 2017 un curs de pregatire adresat instituțiilor, ONG-urilor și persoanelor care se implică în activitățile unor centre de consiliere pentru femeile în criză de sarcină sau care doresc să înființeze astfel de centre.

Cursul va fi susținut de către Margaret Hartshorn și Mary Peterson, provenite din SUA, ambele cu experiență bogată în acest domeniu și de către Vesna Radecka, președinta organizației „Alege Viața”, în sala de conferințe „Iustin Patriarhul” a Centrului Național de Formare Continuă „Dumitru Stăniloaie”.

Participarea este gratuită și se va asigura traducerea în limba română, cazarea și masa fiind asigurate de către organizatori. Persoanele care doresc să participe (psihologi, asistenți sociali, coordonatori, voluntari) sunt rugate să confirme până Vineri, 18 August 2017, pe adresa de mail centru@filantropiaoradea.ro.
Paula Dreve