fbpx

De acum, pasapoartele electronice vor fi livrate si la domiciliu!

pasaport electronic sursa foto razbointrucuvant punct roO nou─â facilitate oferit─â de serviciul de pa┼čapoarte.

 

20 Iunie 2014

13:48

Prefectura Bihor ne informeaz─â c─â, ├«ncep├ónd din data de 23 Iunie 2014, to┼úi acei bihoreni care vor solicita realizarea unui pa┼čaport simplu┬áelectronic vor putea alege op┼úiunea de a le fi livrat la┬ádomiciliul, sau re┼čedin┼úa curent─â, documentul.

Astfel, pl─âtind o tax─â de ramburs de┬á8,68 de lei, un curier rapid v─â va aduce la u┼ča casei actul de c─âl─âtorie. Termenul de livrare este de 14 zile calendaristice, identic cu cel de ridicare a pa┼čaportului de la sediul serviciului.

Men┼úion─âm c─â dac─â nu se reu┼če┼čte livrarea (curierul va efectua 2 ├«ncerc─âri de livrare), plicul cu pa┼čaport va fi returnat gratuit la sediul serviciului de pa┼čapoarte jude┼úean pe a c─ârui raz─â se afl─â adresa de livrare, de unde solicitantul va putea ridica pa┼čaportul.

se menţionează în comunicatul emis de Prefectură.

De notat c─â, la depunerea actelor, ve┼úi avea de completat o cerere suplimentar─â (care v─â va fi oferit─â de angaja┼úii S.P.C.E.E.P.S), pe care ave┼úi obliga┼úia de a v─â ├«nscrie ┼či num─ârul de telefon astfel ├«nc├ót, la livrare, curierul s─â v─â g─âseasc─â ┼či acas─â.

 

Ioana M─âd─âlina ┼×tef─ânic─â