fbpx

Din noaptea 15/16 Februarie, se închide circulația în zona centrală!

sursa foto: constructiisecuritatesiprotectie.ro

sursa foto: constructiisecuritatesiprotectie.ro

Ne așteaptă o perioadă de modernizări, dar și de mari încercări!

 

12 Februarie 2015

15:58

Primăria Oradea a anunțat că din noaptea de 15/16 Februarie 2015, de la orele 00:00, circulația va fi închisă pe tronsonul Parcul 1 Decembrie – strada Independenței – Piața Unirii.

Conducătorii auto vor trebui să vireze spre stânga și să intre pe Traian Moșoiu și Iuliu Maniu, care devin străzi cu dublu sens. Pe strada Traian Moșoiu vor fi păstrate locurile de parcare pe partea stângă, longitudinal cu sensul de mers, iar pe strada Iuliu Maniu, fiind o stradă foarte îngustă, se vor desființa toate locurile de parcare până la strada Jean Calvin.

Mai mult:

Pe Podul Ferdinand se va putea circula doar făcând viraj dreapta spre strada Tudor Vladimirescu. Străzile Primăriei, Ep. Mihai Pavel și V. Alecsandri devin străzi care se înfundă înspre capătul care dă în Piața Unirii, dar ele vor avea acces cu dublu sens pentru riverani, care vor putea parca pe ambele părți.

În perioada în care accesul va fi restricționat vor fi desfășurate lucrări de:

  • reabilitare și consolidare a liniei de tramvai de la Parcul 1 Decembrie până la strada Primăriei
  • canalizare pe strada Independenței
  • execuție a parcării subterane din strada Independeței

Totul se desfășoară pe repede înainte, deoarece, în caz de nefinalizare a sarcinilor, ne vom vedea nevoiți să rambursăm fondurile externe accesate pentru derularea acestor lucrări.

Și circulația autobuzelor și tramvaielor este afectată de aceste lucrări, detalii AICIMai jos, aveți o hartă ajutătoare. Pentru o mai bună analiză, dați click pe imagine.

 unirii circ a3

Ioana Mădălina Ștefănică